sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kerä turkoosia lankaa!


Mitä kaikkea saa tehtyä yhdestä kerästä Novitan 7 veljestä turkoosia lankaa? Tässä vähän esimerkkejä, mitä minä olen saanut yhdestä kerästä tehtyä:

 Löysin netistä yhtenä päivänä ohjeen suloisesta pupu amigurumista Novitan sivuilta ja päätin, että haluan tehdä sellaisen. Sattumalta äidin lankakaapista löytyi myös kerä turkoosia lankaa, josta sitten pupun tein.
 Muutaman viikon päästä pupun teosta lainasin kirjastosta kirjan, jossa oli lelujen tekoon neuleohjeita. Samoihin aikoihin enoni oli päättänyt ottaa heille uuden kissanpennun ja kirjassa oli juuri sopivasti pienen hiirilelun ohje. Sellaisen sitten tein nopeasti ja vein sen kissanpennulle samalla kun menin vahtimaan sitä. Luulin että hiiri ei kovin kauaa ehjänä kestäisi, mutta se oli ehjä ainakin vielä viimeksi kun kävin siellä.
Lankaa oli vielä aika paljon jäljellä kun löysin netistä ohjeen kivoihin palmikkolapasiin. Tein sitten vielä sellaiset samasta lankakerästä, jonka jälkeen lankaa oli vieläkin jäljellä ja äiti käytti sen lopun villasukkien raitoihin.

7 veljestä lankakeristä riittää kyllä vaikka mihin näköjään... Onhan siinä yhdessä kerässä kuitenkin noin 300 metriä lankaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti