maanantai 2. joulukuuta 2013

Rannekoruja tölkien klipsuista!


Äiti antoi mulle tehtäväksi suunnitella ja tehdä tölkkien klipsuista rannekoru, jotta he voisivat sitten yläasteen käsityötunneilla tehdä sellaisia. Muutamia blogeja selailtuani löysin TsiSiskojen blogista tälläisen mallin, josta sitten otin vähän mallia. :) Äitini ja hänen kaverinsa olivat keräilleet klipsuja paljon, joten pystyin tekemään aika monta rannekorua.


Ensimmäisenä tein tuon ruskeasta langasta tehdyn rannekorun. Pinkki ja vihreä rannekoru on tehty ohuesta puuvillalangasta. Kiinnityksenä kokeilin ensin rusettia, mutta se ei näyttänyt kovinkaan nätiltä, joten taivutin sitten rautalangasta tuollaiset kiinnityssysteemit loppuihin rannekoruihin. 

 Tein mustasta kirjontalangasta veljelleni yhden rannekorun...
...Ja vielä kaksi rannekorua mustasta ja violetista puuvillalangasta yhdelle kaverilleni. Annan ne varmaan hänelle joululahjaksi.

Näitä oli tosi hauska tehdä ja olisi tehnyt mieli tehdä niitä paljon lisää! Voisin myöhemmin laittaa tänne blogiin ohjeen tälläisten tekemisestä. :)

2 kommenttia:

  1. Hienoja :). Varmasti kiva projekti koulussa! Ja eikö olekin koukuttavaa, multakin on tulossa lisää noita tässä kuussa blogiin :D.

    VastaaPoista