torstai 31. heinäkuuta 2014

Heinäkuu

Heinäkuukin on nyt sitten lopuillaan ja vähän yli viikon päästä pitäisi sitten palata taas opiskelun pariin yliopistolle. Olin käväisemässä parin päivän ajan kämpällä ja siellä sisällä oli 32 astetta lämmintä. Vaikka muuten tykkäänkin näistä ihanan lämpimistä keleistä, niin nyt kyllä toivoisi, että ilmat vähän viilenee, jotta siellä kämpällä sitten pystyy olemaan edes jotenkin. :D

Haha, huomasinpa äsken, että mun blogillahan oli pari päivää sitten synttärit! Oon tosiaan aloittanut tämän blogin 28.7.2011 eli nyt on tullut kolme vuotta tätä pidettyä :)

Muutamia käsityöjuttuja on nyt keskeneräisenä ja muutamia myös suunnitelmissa aloittaa. Sitä ei vaan sitten koskaan tiedä, että millon tulee jotain valmiiksikin saatua... Loppuun vielä vähän Uunon kuvia!

Siivouksen yhteydessä löytyi nukke, jonka hattu sopi hyvin Uunon päähän. :) 

Käytiin Uunon kanssa myös vähän ulkoilemassa. Ulkona Uuno osaa ihan hyvin kulkea, vaikka tuo naru vähän sitä häiritseekin, kun se on tottunut syntymäkodissaan kulkemaan vapaana. Pitäisi ostaa sellainen flexi, jotta kisu pääsisi kulkemaan ulkona vähän paremmin, kuin tuon lyhyen narun kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti