perjantai 1. elokuuta 2014

Vähän kynsijuttuja!

Kesäkuun lopulla, kun Helsingistä tullessa istuin kotimatkalla junassa, mieleeni tuli, että haluan tilata sellaisia kynsien leimauslaattoja. :D Kerran olen yhdellä kaverilla sellaisen leimauslaatan nähnyt ja silloin junassa sitten tuli vaan mieleen, että nyt minäkin haluan sellaisia. Seuraavana päivänä sitten netistä innoissani niitä etsiskelin ja löysin muutamia nettisivuja, josta niitä sai tilattua. Päädyin kuitenkin tilaamaan omani CesarsShop.fistä. Heinäkuun alussa tämä tilaus sitten tuli ja sen jälkeen on tullut lakkailtua paljon kynsiä. Alla olevassa kuvassa näkyy nuo minun tilaamani laatat.

Konad leimaussetti 3,96€ ja tarjouksesta 5kpl Konad kuvalaattoja 15€ (laatat M50, M57, M60, M78 ja M98)
Jos olisin ollut järkevä, niin olisin tilannut myös Konadin leimauslakkoja. Mutta enhän minä sitä sitten tuolloin tilaushetkellä tajunnut. Kyllä leimaus onnistuu myös vaihtelevalla laadulla muillakin kynsilakoilla, mutta luulenpa, että noilla leimauslakoilla se onnistuisi paljon paremmin. Pitää joskus tehdä uusi tilaus ja tilata niitä lakkoja!

Seuraavaksi esittelen sitten vähän mun aikaansaannoksia. Kovin upeita lakkauksia ei ole luvassa, koska tosiaan vasta ensimmäistä kertaa kokeilin näitä leimaushommia. Näillä tehdessä kuitenkin tuntuu siltä, että kerrankin saa aikaan kynsiin jotain ihan hienoa! :) Pahoittelen kuvien huonoa laatua! Mun vanha kamera ei oikein pysty kovin tarkkaan lähikuvaamiseen. Pitäisi olla joku järkkäri, että saisi hyviä kuvia kynsistä... Pitäisi myös saada kynnet pysymään lohkeilematta ja kynsinauhat pysymään kunnossa, niin ne voisi näyttääkin ihan hienolta.
Ensimmäinen kokeilu ja peukalo tietysti vähän levisi.
Lakat: Lumene Gloss & care 27 Kuulas päivä , Kiss Nail art musta ja kimalteleva hopea. Laatat M57 ja M78.

Lakat: Seppälän Nails Rubber Tropical coral ja Nails Dragonfly, Rimmel 610 Pompous. Laatat M57 ja M78.

Lakat: Nails kultainen, Rimmel 610 Pompous. Laatat: M57 ja M50

Lakat: Nails Matt Neon Orange, Nails Dragonfly, Kiss Nail art kimalteleva hopea. Laatta M98.

Lakat: Nails Kiwi Wisteria line, Nails Concrete Frosen tulip, Rimmel 610 Pompous, Kiss Nail art valkoinen. Laatta M78.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti