keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Viidakkosukat

Tässäpä nyt on Novitan uutuuslangasta neulotut sukat, jotka sain valmiiksi vähän aikaa sitten. Yllätyin, kuinka nopeasti sain nämä tehtyä, siihen ei mennyt kuin pari päivää! Yleensä teen villasukkia ainakin kuukauden ajan, koska kerkeän aina välillä kyllästyä niiden neulomiseen. Syynä nopeaan valmistumiseen on varmaan se, että aina kun pitäisi lukea tenttiin, niin käsityöt alkaa yhtäkkiä taas kiinnostamaan enemmän. :D

Lankana oli siis Novita 7 veljestä Viidakko, väriltään leopardi ja puikot olivat 3mm. Mulla tulee tästä väristä jotenkin mieleen tiikeri, vaikka eiväthän tiikerit ole edes tuon värisiä. Se johtuu varmaan noista raidoista. Toisen sukan kuvioinnista tuli melko erilainen kuin toisessa, en tiedä neuloinko toisen sukan sitten vähän löyhemmin kuin ensimmäisen. Sukkien valokuvaaminenkin osoittautui oletettua hankallammaksi. Aina toinen varsi näytti lyhemmältä kuin toinen tai sitten jalka näytti ihan lättänältä. Mutta tulipahan nyt edes jonkinlaiset kuvat saatua. :)

Ainiin, laitoin blogiin uuden bannerin! Kyllästyin siihen vanhaan, koska olihan se ollut jo vaikka kuinka kauan käytössä. En ole kyllä tuohon uuteenkaan yhtään tyytyväinen. Siitä piti tulla syksyinen alunperin, mutta sitten innostuin vähän tuosta yhdestä kuvasta ja lopputulos olikin kesäinen ja sekava. :D Mutta tuo oli kuitenkin ensimmäinen banneri, jonka tein surkeilla kuvanmuokkaustaidoillani. Ehkä seuraavasta tulee parempi, kunhan joskus jaksan sellaisen tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti