tiistai 4. marraskuuta 2014

Virkatut meikinpoistolaput

Muutama päivää sitten löysin kivan idean Johkunlaiset askareet -blogista, josta innostuin heti. Blogissa oli ohje virkattujen uudelleen käytettävien meikinpoistolappujen (tai miksi niitä nyt itse haluaa kutsua) tekemiseen. Aloin heti tuon postauksen lukemisen jälkeen virkkailemaan itselleni tuollaisia lappuja! Kokeilin tehdä eri materiaaleista niitä. Kotivinkin -sivuilla oli suositeltu lappusten materiaaliksi bambulangan lisäksi puuvilla- tai puuvillasekoitelankaa.

Turkoosit laput on tehty Blend Bamboosta ja ne ovat ehkä kaikkein näteimmän näköisiä, kun niiden pinta vähän kiiltää. Ne myös tuntuivat käteen pehmeiltä. Pinkin laput on tehty Novitan Miamista, joka on puuvillasekoitetta. Ne tuntuivat myös todella pehmeiltä kättä vasten. Tummansiniset ja vaaleansiniset laput ovat puuvillalankaa ja ne tuntuivat paljon kovemmilta kättä vasten, kuin nuo edelliset.

Ajattelin, että teen erikseen postauksen siitä, millaisia nuo olivat käytössä, tuntuivatko ikävältä kasvoja vasten ja kuinka ne selvisivät pesusta ym. Yhtä olen kerennyt jo kokeilla eilen, mutta siitä lisää sitten myöhemmin! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti