maanantai 1. joulukuuta 2014

Marraskuu

Marraskuussa tuli täytettyä 20-vuotta, mutta mitään muuta kovin erikoista ei tapahtunutkaan. Blogissa kuitenkin vieraili ennätysmäärä kävijöitä kuukauden aikana, joka on tosi kiva juttu. :) Tällä hetkellä on pari käsityötä kesken ja nyt pitäisi alkaa kiireellä miettimään mitä ostaa/tekee kaikille joululahjaksi! Opiskelujakaan ei nyt kauheasti ole, kun on enää jäljellä yksi tentti ja yksi power poin-esitys pitää saada tehtyä sekä esitettyä vielä tänä vuonna. Joululoma minulla alkaa jo 15.12! Nyt pitäisi siis olla hyvin aikaa myös käsitöille.

Tänään on suunnitelmissa alkaa tekemään Missä neuloimme kerran -blogin villasukkajoulukalenteria! Mielenkiintoista nähdä, että kuinka sukan neulominen varpaista varteen onnistuu, kun en ole sitä ennen kokeillut. Loppuun vielä muutama kuva Uunosta marraskuun ajalta:


Luin jostain nettiartikkelista, että kissat menee ympyrän sisälle, kun sellaisen muotoilee jostain lattialle. Kokeilin tehdä Uunon lelusta ympyrän, mutta eihän se siihen mennyt. Löysin sen kuitenkin myöhemmin nukkumasta virkatun maton ympyrän keskeltä :D

2 kommenttia:

 1. Voi, miten ihana Uuno :3

  Meilläkään kissan kiusaaminen ympyrällä ei toiminut - tietenkään ei, silloin kun vasiten yrittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa riippua ihan kissasta, että meneekö se siihen ympyrään :D aika monella se ilmeisesti oli kuitenkin onnistunut netissä olleiden kuvien perusteella!

   Poista