sunnuntai 4. tammikuuta 2015

2014

Tässä tälläinen pieni kollaasi vuoden 2014 käsitöistä. Viime vuonna tuli tehtyä ihan kivasti käsitöitä, vaikka tahti vähän hidastuikin vuoden loppua kohden. Uusia juttuja tuli kokeiltua, kuten kahvikassin ja kynsilakkakukkien tekemistä. Patalappuja tuli tehtyä monia. Oma lempparini viime vuoden töistä taitaa kyllä olla nuo leopardilapaset, jotka on ollut kovassa käytössä itselläni. Vaikkei kuvio niissä olekaan kovin onnistunut, niin silti lapaset ovat olleet todellla mieleiset. Toinen paljon käytetty käsityö on ollut leoparidikuvioinen toppi, joka ei nyt päätynyt kollaasiin.

Tälle vuodelle minulla ei ole kauheasti mitään tavoitteita. Villasukkajoulukalenterin sukkien loppuun neulominen taitaa kuitenkin olla se päällimmäinen tavoite tällä hetkellä. Muuten tavoitteena olisi vaan harrastaa käsitöitä niin paljon kuin kerkeää ja huvittaa. :) Ja myös uusi banneri pitäisi yrittää saada tehtyä! Nyt alkuvuodesta tulee kuitenkin olemaan kiirettä opiskelun kanssa, kun on pari tenttiä tulossa ja yksi työläs lääketehtävä tekemättä (joka olisi kannattanut tehdä joululomalla, kun oli enemmän aikaa). Käsitöille ei siis varmaan ainakaan tammikuun aikana jää kauheasti aikaa. Keskeneräisinä töinä minulla on nyt kahdet lapaset, ne villasukat sekä yksi neulepaita, josta ei kyllä ehkä ikinä tule valmista.

4 kommenttia:

 1. Hienoja käsitöitä! Ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Löysin sun blogin kun googlettelin noita lakupekka-patalappuja :) ihan sikahienoja! mahtaisko saada tilattuu sulta sellasii? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voit laittaa vaikka mulle sähköpostia osoitteeseen siuwi.94@hotmail.com :)

   Poista