perjantai 31. heinäkuuta 2015

Heinäkuu

Heinäkuussa olen ollut töissä pari viikkoa, tavannut kavereita, ollut viimeiset kaksi viikkoa ärsyttävässä flunssassa, käynyt Linnanmäellä pienten serkkujeni kanssa ja käynyt myös tutustumassa Kotkan meripäiviin. Myös joka vuosittaisen perinteen mukaan täytyi käydä keräämässä kanttarelleja.

Kuten yllä olevasta kuvasta ehkä huomaa, on minulla suunnitteilla tehdä vähän erilaisia käsitöitä vhs-nauhasta ja vanhoista cd-levyistä. Cd-levyprojektia olen jo vähän aloitellut, mutta en tiedä koska saan tehtyä sen valmiiksi. Vhs-nauhat irrotin parista videosta, mutta sen suurempaa ideaa en ole vielä saanut, että mitä niistä sitten lopulta tekisinkään. Ehkäpä inspiraatio iskee jossain vaiheessa. On minulla yksi käsityö valmiina, kun vain saisi sen kuvattua ja laitettua blogiin asti.

Elokuussa onkin tulossa kaikkea mukavaa. Varasin pari päivää sitten lomamatkan Rodokselle itselleni ja ystävälleni, koska Suomen säät alkoivat kyllästyttää. Ensi viikon keskiviikkona pääsee lähtemään sinne! Elokuulle sain varattua myös liput Blockfesteille. Toki myös yliopisto-opinnot jatkuvat, vaikkakin muutamat luennot jäävät vähän lomamatkan takia välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti