sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kukkapatalappu
Tälläinen patalappu valmistui jo jonkin aikaa sitten. Oli tarkoitus, että tämä tulisi minulle itselleni käyttöön, mutta en pidäkään kovin paljoa tuosta väriyhdistelmästä. Täytyypä siis lahjoittaa tämä vaikka jollekin kaverille. Langat olivat Novitan Woolia ja koukku oli kokoa 3mm. Ohjetta olinkin käyttänyt jo ennenkin ja se löytyy täältä. Tykkään kyseisestä ohjeesta erittäin paljon, ja tekisi melkein mieli tehdä taas uusi patalappu! Ohje on helppo ja nopea toteuttaa, ja lopputulos näyttää kivalta. Tällä hetkellä minulla on kuitenkin vähän muitakin projekteja menossa.

Kuvien kanssa oli vähän ongelmia. Ensinnäkin ne valoittuivat aika pahasti, ja en tietenkään huomannut sitä kuvia ottaessa. Sitten kuvien muokkaus uuden tietokoneeni ja rasittavan windows 8:n kanssa ei ollutkaan yhtä helppoa kuin ennen. Lopulta löysin kuitenkin jonkin ohjelman, jolla sain niitä vähän muokattua.

6 kommenttia:

 1. Todella kivannäköinen patalappu. Noita on varmasti kiva antaa myös lahjaksi. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kiva tehdä käsitöitä toisille lahjoiksi, kun voi sitten miettiä värit ja tyylin lahjan saajalle sopiviksi. :)

   Poista
 2. Todella kaunis patalappu! Minunkin on pitänyt jo pitkään kokeilla tätä ohjetta, vaikkei virkkaus olekaan ihan alaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on tosi helppo ohje, että varmasti onnistuu vaikkei virkkaus olisikaan kovin oma juttu. :) Valmistuu myös nopeasti, niin ei kerkeä kyllästyä :D

   Poista