keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräiset -haaste

Silmukan saalistus -blogissa pyörähti käyntiin helmikuun alussa haaste, jossa on ideana tehdä postaus joistakin keskeneräisistä käsitöistä ja saada ne valmiiksi 31.5.2016 mennessä. Haasteeseen olikin osallistunut jo paljon käsityöihmisiä ja päätin sitten itsekin lähteä mukaan! Päätin osallistua kahdella käsityöllä, jotka ovat jo tovin olleet kesken. Ehkä tämä motivoisi kaiken kiireen keskellä välillä rauhoittumaan puikkojen ja koukun ääreen. :)
Toinen keskeneräinen käsityö on neulotut sormikkaat. Minun teki mieli tehdä jotain, mitä en ole aiemmin kokeillut ja valitsin sitten sormikkaat. Dropsin ohjetta käyttäen olen saanut jo toisen sormikkaan valmiiksi. Uutta näissä on ollut aiemmin käyttämäni aukkopeukalon sijaan käytetty kiilapeukalo ja silmukoiden luontitekniikka sormien väleissä. Eniten näissä kauhistuttaa lankojen päätteleminen lopuksi, joka ei kuulu lempipuuhiini.
Myös yksi värikäs happypotamus on kesken. Kaikki palat on jo virkattu ja palojen yhdistely on vielä jäljellä. Tätä tulee välillä virkattua innoissaan ja sitten se innostus saattaa lopahtaa pitkäksikin aikaa. Nyt se on odottanut laatikossa jo muutaman viikon koskemattomana. Myös hipossa on luvassa ikävän paljon lankojen päättelyä...

Oikeastaan tässä ei ole kovin paljoa hommaa saada näitä töitä valmiiksi, joten uskon suoriutuvani haasteesta. Sitä ei tietenkään voi tietää, jos eteen tulee jotain mielenkiintoisempaa, joka on pakko tehdä ennen ja nämä jäävät odottelemaan. :D

6 kommenttia:

 1. ne hipon langat jää sinne sisään! ite oon todennut että riittää kun laittaa vaan tiukat solmut langanpäihin, en sen kummemmin niitä jaksa päätellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki! Itse olen tunnollisesti ne aina päätellyt :D

   Poista
 2. Kivoja keskeneräisiä :) Kiitos, kun lähdit mukaan haasteeseen ja tsemppiä keskeneräisten selätykseen! :)

  VastaaPoista
 3. Kivat sormikkaat ja aivan syötävän suloinen toi lelu. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oma blogisikin vaikutti oikein kivalta. :)

   Poista