perjantai 22. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016

Lähdettiin äidin kanssa tänään kahdeksan aikoihin ajelemaan kohti Seinäjokea. Matkalla pysähdyttiin Tuurin lähellä tänään avautuneessa Kadonneessa Lampaassa, joka on kahvila ja lankakauppa yhdistettynä. Paikassa oli mukava tunnelma, kotitekoisia leivoksia ja paljon lankoja sekä kuteita. Kannattaa ehdottomasti käydä siellä, jos liikkuu Tuurin suunnalla. Ostettiin äidin kanssa yhteensä noin 12 kiloa kuteita. Itselleni ostin aika ohutta harmaata trikookudetta noin nelisen kiloa. Katsotaan mitä siitä keksin.

Itse messuilla oli hirveästi ihmisiä ja kuuma keli. Aika monet talot olivat sisältä kauniisti sisustettuja, mutta ulkopuolelta eivät sitten omaan silmään kovin kauniita. Ainakin kohde numero 7 oli hieno sekä ulkoa että sisältä. Kohteessa 8 oli talon omistaja virkkaillut paljon juttuja Lankavan ohjeilla. Yritin ottaa kuvia kaikista hienoista sisustuksista ja sen lisäksi käsityöjutuista. En muista yhtään mistä kohteesta mikäkin kuva on, mutta alta löytyy nyt jonkinlainen kollaasi reissusta.
Huomiota herätti erityisesti nuo virkatut matot, kauniin väriset suuret keittiön ruokaryhmät ja ylimmässä kuvassa oleva hauska itsetehdyn näköinen roskis. Alimman kuvan makuuhuone oli ihanasti sisustettu maanläheisillä väreillä ja tuo yöpöytä on kiva. Oli kyllä mukava reissu, vaikkei ihan kaikissa kohteissa jaksettu uupumisen takia käydäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti