tiistai 6. joulukuuta 2016

Silver Star


Näihin sukkiin meinasi kyllä mennä hermo. Aluksi neuloin liian pienillä puikoilla, jolloin niistä tuli liian tiukat, sitten aloitin alusta ja huomasin, että teen kuviota väärin. Lopulta päätin vähän yksinkertaistaa ohjetta, jotta saisin sukat lopulta neulottua. Ohje on Dropsin Silver Star ja puikot olivat kokoa 3 mm. Lanka oli 7 veljestä mustana sekä itse värjättynä. Enemmän värjäyksestä löytyy täältä. Värjätyn langan värit eivät ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta siinä vaihtelee sininen, vaaleanpunainen ja violetti ihan kivasti. Värjäysvaiheessa laitettu keltainen väri ei kyllä erotu langasta enää oikeastaan ollenkaan.

Nämä olivat vähän tälläiset väkisin neulotut sukat. Kantapäistä tuli liian pitkät ja muutenkaan homma ei oikein innostanut. Oli kuitenkin pakko saada ne tehtyä loppuun, kun oli kerran aloittanut. Kyllä ne kuitenkin jalassa näyttää ihan kivoilta.

2 kommenttia:

  1. Väkertäminen on kyllä ehdottomasti kannattanut vaikeuksista huolimatta, koska nämä ovat todella kivannäköiset sukat! :)

    VastaaPoista